WIDO SMEETS VERTELT OVER GOED GEREI

Foto: Bibliorura

Persbericht – Op donderdag 21 februari brengt auteur en hoofdredacteur van Zuiderlucht Wido Smeets een bezoek aan de Bibliotheek Bibliorura om uitgebreid over zijn docu-roman Goed gerei te vertellen. Hij zal geïnterviewd worden door Maaike Frencken.

 Goed gerei is het levensverhaal van een meubelfabriek, een boek over vaders en zonen, over erfelijkheid en lotsbestemming en de onmacht eraan te ontsnappen. Wido Smeets verweeft documentaire teksten, interviews, reportages, beschouwingen en herinneringen met elkaar om tot de reconstructie van een eeuw familiegeschiedenis te komen.

De avond begint om 20.00 uur met een interview met Wido Smeets. Het interview zal verzorgd worden door Maaike Frencken, consulent PR & Communicatie bij het Huis voor de Kunsten Limburg. Na het interview is er een pauze waarin Plantage Boekhandel Roermond aanwezig is voor de verkoop van boeken, die door Wido Smeets gesigneerd zullen worden. Na de pauze is er ruimte voor vragen uit het publiek. De avond zal muzikaal omlijst worden door singer-songwriter Peter Beeker.

De avond met Wido Smeets is gratis te bezoeken voor leden van de Bibliotheek Bibliorura, niet-leden betalen €5. Aanmelden vooraf via www.bibliorura.nl. – Datum: 21 februari 2019 – Tijd: 20.00 uur – 22.00 uur – Locatie: de Bibliotheek Bibliorura 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen