Dé Roermondse ondernemer van de maand december is geworden “De King”

Foto: Team de king

Op onze Facebookpagina hebben we gevraagd welke Roermondse ondernemer jij graag in de maand december in het zonnetje zou willen zetten. We kregen weer heel veel leuke reacties binnen, waarvoor dank. click over verder te lezen.Het was erg moeilijk om een keuze te maken uit de vele nominaties, maar uiteindelijk is café “De King” de winnaar geworden.

Wat was voor de redactie de overweging?

  • Het grote aantal nominaties.
  • Vakmanschap
  • Het warme familiegevoel
  • De persoonlijke en vriendelijke bediening
  • Al 29 jaar altijd even vrolijk en belangstellend

Binnenkort het hele verhaal over de 29 jaar van De King in Roermond te lezen op het Roermondse nieuwsplatform Roermond.nieuws.nl

De redactie van Roermond Nieuws feliciteert  Lene en Marcel Hijl met de titel “Dé Roermondse ondernemer van de maand december”.

De genomineerden waren: De King, Speeltuin Kitskensberg Roermond, friture ’t Gouden Haantje, De la Strada kappers, Autorijschool Roerstad, Lean Hair services b.v, Fotocord Bedrijfsfotografie, Kantoorvakhandel Slenders, Buik & Bengel, Dansschool the Movement, Readshop op de Donderberg, Brownies & Downies Roermond , Meester schoenmakerij Dun Hook, El Sótano, De Lijndienst, Studio Witzwart, LARA Market Roermond, John van Dijk, Red Security, Bagles&Beans, Buik en Bengel Hamstraat 4 , DutchHomemade Roermond.

In de tussenstand ontstond er een top 3 De King – Autorijschool Roerstad – Brownies &downieS Roermond

Wij gaan nu na de verkiezing van de ondernemer van de maand december op 1 januari beginnen met de verkiezing van de ondernemer van het jaar 2018 via onze verkiezingspoll.

Op 15 janari gaan wij de winnaar uitroepen van 2018.! De locatie en bijzonderheden volgen nog via ons nieuwsplatform

Wij wensen iedereen een fijne jaarwisseling toe en mag het nieuwe jaar brengen wat jullie ervan verwachten, maar vooral warmte vriendschap en gezondheid.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen