Kindervakantiedagen 12 t/m 14 augustus bij ECI cultuurfabriek

Foto:

 PERSBERICHT – Op 12, 13 en 14 augustus organiseert ECI cultuurfabriek een bruisend vakantieprogramma voor kinderen. Tijdens deze dagen bestaat de mogelijkheid om allerlei workshops te volgen en leuke films te bekijken. Van muziek, beeldend, dans, stop-motion en street art tot rap!
De kleinsten onder ons, 4 t/m 6 jaar, worden getrakteerd op een knutseluurtje. Jeugd van 7 t/m 9 jaar en 10 t/m 12 jaar gaat aan de slag met een of meerdere workshops fashion, musical, dans, stop-motion, breakdance, rap, dj, toneel, hip hop of Rockschool. Daarnaast zijn er tal van andere activiteiten, zoals films voor slechts € 2,50 op woensdag en donderdag.
Kinderen kunnen kiezen voor één dag voor € 22,50 of drie dagen voor maar € 60. Opgeven voor één of meerdere dagen kan tot 7 augustus, via de site van ECI cultuurfabriek. Het aantal plaatsen is beperkt. Meer informatie over de Kindervakantiedagen is de vinden op de site van ECI cultuurfabriek.
Nog meer ECI nieuws: online expositie

De cursisten van de afdeling Beeldend presenteren het resultaat van het afgelopen cursusseizoen in een ‘online expositieruimte’: www.ecicultuurfabriek.nl/durven-zien. De tentoonstelling toont werk van kinderen, jongeren en volwassenen in de disciplines fotografie, edelsmeden, glas, keramiek, tekenen en beeldhouwen. Ook zijn er bijdragen van de deelnemers van de vooropleiding van de kunstacademie.
Het presenteren van Beeldend werk door cursisten is een traditie van ECI cultuurfabriek. Door de Coronamaatregelen was het dit jaar helaas niet mogelijk om een fysieke expositie in te richten. De online expositie ‘Durven Zien’ biedt echter een mooie oplossing voor zowel cursisten als toeschouwers.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen