Zelf wenskaarten maken met de Beeldende Box van Nooit te Oud?!

Foto:

55-plussers in de gemeente Roermond kunnen tot donderdag 11 maart een gratis Beeldende Kaarten Box van Nooit te Oud?! aanvragen. In de box zitten alle materialen die je nodig hebt om zelf de mooiste en prachtigste wenskaarten te maken. De uitgifte van de Beeldende Kaarten Box is een van de laatste activiteiten van Nooit te Oud?! voor de online slotmanifestatie van het project op donderdag 11 maart vanaf 14.00 uur. Tijdens deze manifestatie geeft  Gerard Benthem een lezing en worden tafelgesprekken gevoerd voor en over 55-plussers in Roermond, afgewisseld met muziek. De presentatie is in handen van Petra Stienen. De manifestatie is op donderdag 11 maart live te volgen via nooitteoudroermond.nl.

Door de coronabeperkingen zijn veel activiteiten voor ouderen gestopt en ontmoetingsplekken tijdelijk gesloten. Ook het merendeel van de cursussen van Nooit te Oud?! liggen al langere tijd stil. Met de Beeldende Box wil Nooit te Oud?! 55-plussers in Roermond een leuke creatieve bezigheid bieden tijdens deze coronatijd en daarnaast ook het sociaal contact bevorderen. Want als de aanvrager van de Beeldende Box de kaarten klaar heeft, stuurt hij er eentje gratis naar Wel.kom, die er vervolgens voor zorgt dat deze mooie kaart naar een mede-55-plusser in Roermond gestuurd wordt.

Alle 55-plussers in de gemeente Roermond kunnen de box gratis thuisbezorgd krijgen. Aanvragen kan tot donderdag 11 maart op de volgende manieren

Roermond wil een leeftijdsvriendelijke stad zijn, waar ruimte is om op een prettige manier oud te worden en waar mensen vanaf 55 jaar volop kansen hebben om mee te doen op cultureel gebied. Daarom is in 2018 in Roermond het project Nooit te Oud?! opgestart in het kader van Age Friendly Cultural Cities. Nooit te Oud?! biedt op een laagdrempelige manier 55-plussers in de gemeente Roermond creatieve activiteiten aan. Het is een samenwerking van Koninklijke Harmonie van Roermond, ECI cultuurfabriek, Welzijnsorganisatie Wel.kom en de gemeente Roermond met ondersteuning van provincie Limburg, Fonds voor Cultuurparticipatie, VSB Fonds, Prins Bernhard Cultuurfonds en Fonds Sluyterman- Van Loo Ouderenprojecten.

flyer Nooit te Oud Beeldende Box los

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen