Mister X: “Michel Sings heeft een heel herkenbare sound in zijn stem”

In het TV programma Mister X gaat een geheimzinnige muziekproducent op zoek naar een hit. In totaal doen er in dit tweede seizoen acht artiesten mee aan deze zoektocht. In aflevering zes presenteert de uit Roermond afkomstige Michel Nelissen het liedje dat Mister X voor hem heeft geschreven.

Michel Nelissen is al een tijdje actief als zanger, onder zijn pseudoniem Michel Sings deed hij al diverse pogingen om hits te scoren. Naar eigen zeggen lukte het hem al eens om in een Amerikaanse hitlijst op de eerste plek te komen.

Als de zanger zich wil voorstellen aan Mister X kiest hij met name voor de Amerikaanse klassiekers van  Elvis en the BeeGees, maar net zo gemakkelijk voor een Duitse schlager. Aan Mister X de keuze: wat past beter bij hem?

Nu het nummer klaar is lijkt het duidelijk dat Mister X op de Amerikaanse tour gaat met Michel. Het nummer The Letter is overduidelijk geïnspireerd door Amerikaanse country en zou zomaar een nummer geweest kunnen zijn uit de vorige eeuw. Het is echter een gloednieuw nummer dat echter heel herkenbaar in het gehoor ligt. Het doet je ergens aan denken… maar waar aan?

Michel zelf is er echter heel blij mee, zo laat hij weten aan de presentatoren van het TV programma: ‘Het is geweldig!’.


Mister X wordt in Limburg elke woensdagavond uitgezonden op de commerciële zender TVEllef (Ziggo kanaal 46/48) – en is in Amsterdam te zien op SALTO. Kijk voor meer informatie over het programma en de kandidaten op www.misterx.nu

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen